Verloskunde

Verloskunde

Zwanger! Een bijzondere, mooie en ook spannende tijd breekt aan.

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek richt zich op tijd en aandacht voor de (toekomstige) zwangere, haar partner en het kindje. Wij zijn een hecht team van verloskundigen en persoonlijke zorg staat bij ons voorop. Wij stemmen onze zorg af op jullie wensen en behoeften. Wij nemen de tijd voor de controles gedurende de zwangerschap. En als je daar behoefte aan hebt, kunnen we deze controles ook vaker inplannen. Daarbij hebben we spreekuren op verschillende locaties en tijdstippen, ook ‘s-avonds wanneer het overdag niet goed uitkomt. We vinden het belangrijk dat jullie ons tijdens de zwangerschap goed leren kennen. Zo hebben jullie tijdens de bevalling en in het kraambed altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed!

Maak je je zorgen? Of heb je een vraag? Wij zijn laagdrempelig bereikbaar voor vragen of voor overleg!

De praktijk heeft haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap.
Verder houden wij ook een anticonceptiespreekuur, waarin we je kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden voor anticonceptie. Indien gewenst kunnen we een recept voor de anticonceptiepil of spiraal uitschrijven. Ook het plaatsen van een spiraal kunnen wij voor je doen.

Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen) en de Bollenstreek (o.a. Lisse, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpen eromheen).

Kortom: verloskundige zorg op maat!

Contactgegevens:

o Website —> https://verloskundigenpraktijkhaarlemmermeerenbollenstreek.nl/
o E-mail —> info@vkph.nl
o Telefoon —> 0252-674858 en 06-22797502
o Fax —> 0252-501125

Openingstijden / bereikbaarheid:

Wij houden elke dag spreekuur op verschillende locaties en houden 2 avonden per week avondspreekuur. Verder kun je ons bij dringende zaken altijd bereiken op ons spoednummer.