Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

E-mail:INFO@ERGOTHERAPIEHAARLEMMERMEER.NL

Website:https://ergotherapiehaarlemmermeer.nl/

Openingstijden:

 

Ergotherapie

Ergotherapie Haarlemmermeer is een eenmanspraktijk, dat houdt in dat u direct contact hebt met uw behandelaar zonder omwegen. De visie van de praktijk is dat een persoonlijke, op maat gemaakte behandeling centraal staat, ieder persoon is tenslotte uniek.

Het werkgebied van de praktijk betreft: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en omstreken.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

  

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. De podotherapeut heeft verschillende mogelijkheden om lichamelijke klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug te behandelen. Hierbij kunt u denken aan een therapie met behulp van steunzolen, (medical) taping, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen. Een podotherapeut speelt daarnaast een belangrijke rol in de voetzorg voor mensen met diabetes of reuma. De podotherapeut heeft de beschikking over moderne technieken om de voeten zeer nauwkeurig in kaart te brengen, zoals een digitale drukmeting en een iPad 3D scan. Podotherapie wordt in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een verwijzing is niet nodig.

Een afspraak maken is mogelijk door te bellen naar 088 – 454 77 00 of te mailen naar info@podotherapeut.nl.

Contactgegevens:

Website: https://podotherapeut.nl/vestigingen/hoofddorp/
E-mail: info@podotherapeut.nl
Telefoonnummer: 088 – 454 77 00
WhatsApp: 06 – 155 020 42 (het WhatsApp nummer is telefonisch niet bereikbaar)
Fax: 088 – 454 77 10

Bereikbaarheid:

Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Oefentherapie Mensendieck Jeanine Lamers & Joy Groot is sinds 1999 gevestigd in Hoofddorp.
Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking, ziekte of stress gerelateerd.
De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen bij kinderen, pubers en volwassenen (ACT en mindfulness), chronische pijn (netwerk chronische pijn), ouderen en scoliose.
We zijn erg blij dat we onze derde praktijk kunnen openen in dit mooie gezondheidscentrum De Parken met zoveel verschillende disciplines. Dit betekent een bundeling van kennis: “zorg verleen je samen”.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 06-24843443
mail: lamers@uwcoachinbeweging.nl
website: www.uwcoachinbeweging.nl

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Zwanger! Een bijzondere, mooie en ook spannende tijd breekt aan.

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek richt zich op tijd en aandacht voor de (toekomstige) zwangere, haar partner en het kindje. Wij zijn een hecht team van verloskundigen en persoonlijke zorg staat bij ons voorop. Wij stemmen onze zorg af op jullie wensen en behoeften. Wij nemen de tijd voor de controles gedurende de zwangerschap. En als je daar behoefte aan hebt, kunnen we deze controles ook vaker inplannen. Daarbij hebben we spreekuren op verschillende locaties en tijdstippen, ook ‘s-avonds wanneer het overdag niet goed uitkomt. We vinden het belangrijk dat jullie ons tijdens de zwangerschap goed leren kennen. Zo hebben jullie tijdens de bevalling en in het kraambed altijd een vertrouwd gezicht aan jullie bed!

Maak je je zorgen? Of heb je een vraag? Wij zijn laagdrempelig bereikbaar voor vragen of voor overleg!

De praktijk heeft haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap.
Verder houden wij ook een anticonceptiespreekuur, waarin we je kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden voor anticonceptie. Indien gewenst kunnen we een recept voor de anticonceptiepil of spiraal uitschrijven. Ook het plaatsen van een spiraal kunnen wij voor je doen.

Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen) en de Bollenstreek (o.a. Lisse, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpen eromheen).

Kortom: verloskundige zorg op maat!

Contactgegevens:

o Website —> https://verloskundigenpraktijkhaarlemmermeerenbollenstreek.nl/
o E-mail —> info@vkph.nl
o Telefoon —> 0252-674858 en 06-22797502
o Fax —> 0252-501125

Openingstijden / bereikbaarheid:

Wij houden elke dag spreekuur op verschillende locaties en houden 2 avonden per week avondspreekuur. Verder kun je ons bij dringende zaken altijd bereiken op ons spoednummer.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Tandheelkundig Centrum de Parken;
– www.tcdeparken.nl
– info@tcdeparken.nl

Per februari 2021 opent

Tandheelkundig Centrum “de Parken” haar deuren.
Een team bestaande uit een tandarts, een kindertandarts, een tandarts met specialisatie mondzorg voor ouderen en een mondhygiëniste gaan met elkaar zorgen voor preventie gerichte mondzorg.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

  

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Silver Psychologie

Silver Psychologie is een praktijk die u kunt vinden op diverse locaties, deze wij hebben onderverdeeld in verschillende regio’s. Breda – Hoofddorp – Leiden – Tilburg – Leiden – Rotterdam – Zeist, op deze locaties werken wij nauw samen met andere zorgdisciplines. Binnen Silver Psychologie werken goed opgeleide en ervaren psychologen samen op het gebied van de eerstelijnspsychologische (kortdurend) en tweedelijnspsychologische zorg (langer durend en meer specialistisch). Onze praktijk kenmerkt zich door een prettige samenwerking en een goede sfeer.

Behandelingen

Behandeling wordt geboden aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden en met uiteenlopende problematiek. Voor meer informatie hierover, kunt u ook kijken op onze website, http://www.silverpsychologie.nl/ .

Veel mensen krijgen in hun leven weleens te maken met psychische klachten, die ondanks inspanningen, niet goed vanzelf verbeteren, of niet helemaal overgaan. Onze doelstelling is om planmatig en resultaatgericht, met een goede intake en indien mogelijk korte behandeling in de eerste lijn, verbetering hierin te bewerkstelligen in samenwerking met de cliënt.

Specialiteit van de praktijk is dat er extra aandacht is voor de invloed van onverwerkte herinneringen op psychische klachten, zoals bv. bij angstklachten, depressieve klachten en burn-out en op de behandeling daarvan met behulp van EMDR. Hiermee worden goede resultaten bereikt, vaak ook bij cliënten die al veel andere, soms intensieve, behandeling hebben gehad, met beperkt resultaat. Daarnaast wordt veel gewerkt met cognitieve gedragstherapie en in mindere mate met andere therapievormen, zoals cliëntgerichtheid therapie, Mentalisation Based Treatment, schemagerichte therapie en Emotion Focused relatietherapie.

Onze therapeuten

Er werken bij ons therapeuten met specifieke aandachtsgebieden en specifieke specialiteiten. Als u graag een specifieke therapeut wilt, of een specifieke behandelmethode, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding, zodat we hiermee rekening kunnen houden. Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze psychologen. U kunt zich via ons aanmeldingsformulier op onze website aanmelden. KLIK HIER voor het aanmeldingsformulier.

Als uw huisarts een verwijsbrief geeft voor psychologische zorg, komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van uw behandeling. Voor meer informatie hierover, kunt u kijken op onze website. http://www.silverpsychologie.nl/praktijk/kosten-vergoedingen

U kunt alle werkdagen van de week terecht op onze locatie in gezondheidscentrum de flair, tijdens kantooruren.

 

Info@silverpsychologie.nl

Ontdek meer over Silverpsychologie op www.silverpsychologie.nl

 

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Na ruim 12 jaar verlaat Bekkenfysiotherapie Hoofddorp de Kruisweg en vinden wij onze nieuwe plek in Gezondheidscentrum de Parken. Onze praktijk is door de jaren heen gegroeid tot een weliswaar kleinschalige maar bloeiende, gespecialiseerde praktijk. Mensen uit heel de Haarlemmermeer en omstreken kunnen bij ons terecht voor advies en behandeling voor klachten rondom bekken- en bekkenbodemgebied. Ons team bestaat uit Josephine de Koning en Marieke Rolvers-Metselaar kinder)bekkenfysiotherapeuten en is uitgebreid met een psychosomatisch oefentherapeut en seksuoloog. In de nabije toekomst zal dit aangevuld worden met nog derde bekkenfysiotherapeut en zal ook zwangerschapsmassage en training aan zwangere en onlangs bevallen vrouwen aangeboden worden.

Missie en visie:

Bekkenfysiotherapie Hoofddorp wil zorg met aandacht leveren aan iedere afzonderlijke patiënt met zijn of haar specifieke probleem rondom het bekkengebied. Dit kunnen klachten betreffen rondom het plassen, ontlasten en vrijen, maar ook vrouwen met vragen rondom de zwangerschap en na de bevalling kunnen bij ons.
Problemen rondom het bekkengebied zijn vaak complex en vereisen specialistische kennis. Wij leveren deze specialistische zorg.
Naar onze mening is de zorg rondom bekkenbodemproblematiek gedeelde zorg. Dat betekent dat wij samenwerken met huisartsen en verloskundigen uit Hoofddorp, Nieuw Vennep en omliggende plaatsen. Met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis bestaat een reeds lang bestaande intensieve samenwerking.

Behandeltraject

De analyse van uw klachten wordt gedaan door het stellen van specifieke vragen over uw plasgewoontes, het ontlastingspatroon en seksualiteit. Daarnaast beoordelen we plaslijsten, meten we uw plaspatroon middels uroflowmetrie en echo, wordt lichamelijk onderzoek verricht en de bekkenbodemfunctie beoordeeld. Specifiek bekkenbodemonderzoek kan middels inwendig onderzoek of myofeedback gedaan worden.

Contact gegevens

www.bekkenfth.nl
info@bekkenfth.nl
023-5578134

Openingstijden

• Maandag 08:00 – 18:00 (avond in overleg)
• Dinsdag 08:00 – 21:00
• Woensdag 09:00 – 18:00
• Donderdag 09:00 – 17:00 (avond in overleg)
• Vrijdag 08:00 – 18:00
• Zaterdag 09:00 – 11:00

 

E-mail:receptie@dewinter.nl

Website:http://dewinter.nl

Openingstijden:

 

Iedereen krijgt in onze praktijk begeleiding en persoonlijk advies op maat, waarvoor onze diëtisten ruim de tijd nemen. De gegeven adviezen zijn afgestemd op jouw (lichamelijke) klachten, wensen en op hoe jou dagelijks leven eruit ziet. Kortom: onze behandelwijze stimuleert en ondersteund je naar een nieuw eet- en leefpatroon. Binnen de praktijk bestaan er drie typen gesprekken: het kennismakingsgesprek, het adviesgesprek en de vervolgconsulten.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden:

 

Fysio Care is eind 2002 opgericht en nu, 18 jaar later, werken wij met 6 therapeuten samen.
Onze praktijk is gevestigd in Sportcentrum Basic Fit Toolenburg in Hoofddorp.
Met een mix van therapeuten werken wij samen aan jouw gezondheid. Onze fysiotherapeuten hebben allen een eigen specialisatie. Wij behandelen een verscheidenheid aan patiënten met uiteenlopende klachten; van orthopedische en psychosomatische klachten tot sportblessures en begeleiding bij revalidatie na operaties. Voor ons is ieder mens uniek en geen klacht is hetzelfde.
Wij behandelen met aandacht, door te luisteren en behoeftes af te stemmen. Wij adviseren en begeleiden je vakkundig om optimaal aan jouw herstel te werken. Jouw herstel staat voor ons centraal.

Wij zijn heel erg enthousiast om in januari 2020 onze tweede locatie te starten in het nieuwe gezondheidscentrum de Parken aan de Hoofdweg 865 in Hoofddorp, wat mede door ons is opgericht.

Contactgegevens:

Website: www.fysio-care.nl
Mail: info@fysio-care.nl
Telefoon: 023-5575528
mobiel: 06-57809019

Openingstijden:

Maandag: 8:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 9:00 – 21:00 uur
Woensdag: 8:00 – 19:00 uur
Donderdag: 8:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 13:00 uur

Bereikbaarheid:

Wij zijn bereikbaar per telefoon, vast en mobiel, mail en via het contactformulier op onze website.

 

E-mail:

Website:

Openingstijden: